Doesburg Uitbreiding COOP

Uitbreiding supermarkt met 350 m2 en reconstructie historische gevel in oude centrum

Opdrachtgever
COOP / JEZZ projectmanagement
Omvang
350 m2
winkeloppervlak
Status
Gerealiseerd

Entree van de bestaande supermarkt is naar achterzijde verplaatst

Midden in het centrum van Doesburg werd de bestaande supermarkt aan de achterzijde uitgebreid met 350m2 winkeloppervlak. Na een grondige analyse van de locatie, de ontsluiting en de commerciële doelstelling is de entree verplaatst naar de achterzijde, waar ook het parkeerterrein is gelegen. Aan de Ooipoortstraatzijde is de historische gevel, na onderzoek in de archieven en in overleg met de gemeente en welstand, zorgvuldig gereconstrueerd. Door het aanbrengen van een semitransparante historische fotoprint in de etalageruiten is een doorkijk naar de supermarkt mogelijk gemaakt.

Met semitransparante historische fotoprint in de etalageruiten is een doorkijk naar de supermarkt gecreëerd

Meer weten over dit project of utilitair?

Bel of mail Bert.
Onze specialist op dit gebied.

Bert Tretmans

Bert Tretmans

Architect - directeur