Vlieland renovatie recreatiewoning

Duurzaamheid sleutelwoord bij de uitbreiding en inrichting van vakantiewoning in duinen

Opdrachtgever
Familie Copijn
Omvang
1
recreatiewoning
Status
Gerealiseerd

Door verdubbeling van kenmerkend puntdak is charme van het huis behouden

De vakantiewoning midden in de duinen van Vlieland werd uitgebreid, grondig gerenoveerd en verduurzaamd. Door het kenmerkende puntdak te verdubbelen is de charme van het oorspronkelijke huis behouden. Het keramische pannendak is onopvallend voorzien van geïntegreerde zonnepanelen en de schil van het huis is hoogwaardig geïsoleerd. Door de houten gevelbekleding gaat de bebouwing volledig op in de omgeving. Bij de inrichting is gebruik gemaakt van hergebruikte materialen; onder andere bij de slaapkamervloeren, waarvoor meer dan 100 jaar oud hout uit een voormalige school is gebruikt.

Het keramische pannendak is onopvallend voorzien van geïntegreerde zonnepanelen

Meer weten over dit project of maatwerk?

Bel of mail Daniël.
Onze specialist op dit gebied.

Daniël Martina

Architect - directeur