Boxtel De Heem van Selis

Zorgvuldig en subtiel gedetailleerd gebouw markeert de entree van de woonwijk

Opdrachtgever
Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling
Omvang
24
appartementen
450 m2
kinderderdagverblijf en buitenschoolse opvang
Status
Gerealiseerd

Halfronde woontoren sluit naadloos aan op naastgelegen woningen

Aan de rand van Boxtel wordt de nieuwe woonwijk Heem van Selis gerealiseerd. De entree van de wijk wordt gevormd door het halfronde appartementengebouw in een kenmerkende Nieuwe Haagse School- architectuur. Het gebouw sluit naadloos aan op de naastgelegen woningen in dezelfde architectuur en kleurstelling. Het bescheiden ontwerp is subtiel en zorgvuldig gedetailleerd met ambachtelijke en robuuste materialen. Het kinderdagverblijf op de begane grond heeft een afwijkend gevelmateriaal gekregen; het enigszins gewolkt aangebracht gevelstucwerk nodigt bijna uit om te strelen.

Op de begane grond is het kinderdagverblijf gesitueerd met afwijkende gevelbekleding.

Meer weten over dit project of maatwerk?

Bel of mail Bert.
Onze specialist op dit gebied.

Bert Tretmans

Bert Tretmans

Architect - directeur