Berkel-Enschot Landhuis

Appartementengebouw in de stijl van een landhuis aan de rand van natuurgebied De Nieuwe Warande

Opdrachtgever
Novaform en Bouwbedrijf Klok
Omvang
12
appartementen
Status
In ontwikkeling

Doorkijk naar achterliggende groen via ruime entree en licht atrium

Op één van de mooiste plekken van buitengebied De Nieuwe Warande, op de kruising van het beekdal en een bomenlaantje met bestaande eikenbomen ontwierpen wij een appartementengebouw in de vorm van een landhuis. Het statige complex met 12 appartementen verdeeld over drie woonlagen krijgt een half verdiepte parkeerkelder. Het gebied achter het landhuis wordt onderdeel van de geplande ecologische verbindingszone en zal als natuurgebied worden ingericht. Via de ruime entree is een prachtige doorkijk via het lichte atrium mogelijk, waardoor er zicht is op de groene tuin.

Het statige complex met ruime appartementen verdeeld over drie woonlagen krijgt een half verdiepte parkeerkelder

Meer weten over dit project of wonen?

Bel of mail Bert.
Onze specialist op dit gebied.

Bert Tretmans

Bert Tretmans

Architect - directeur